AVAILABLE
Alcochete Apartments

swedish language  Lägenhet uthyres i Lissabon

Söker lägenheter att hyra i Lissabon Portugal? du hittade dem.

Dessa lägenheter är idealiska för Holiday resenärer, turister och näringsidkare. Helt möblerad inklusive alla verktyg. Kabel-TV, el, gas, vatten plus Gratis trådlöst Internet. Lägenheter för uthyrning i Lissabon finns kort eller lång sikt.

Reserve It Now!


Lissabon Bilder

lisbon
lisbon Walk lisbon architecture lisbon protugal
Bridge

english language  Lära Downtown Lissabon Från lägenheterna?

För att komma till centrum Lissabon från Apartments det är snabbt och enkelt. Vi rekommenderar att ta bussen eftersom parkeringsplatser och kört runt Lissabon kan bli dyrt och fraustrating. Busshållplatsen är fotspår från Apartments, det gäller varje 1 / 2 eller så och det är en Direct bussresa till centrala Lissabon centralstation kallas Orienten. Bara stanna vid Freeport Shopping Center i Alcochete på det är vägen till Lissabon. Det reser hela spetacular Vasco da Gama-bron över floden Tejo (Tejo) och det anländer i Downtown Lissabon på 20 minuter. Härifrån kan du gå, ta bussen eller tunnelbanan till vilken plats som helst av intresse. Det finns också en webbplats ser vandringsled genom ut Lissabon och olika turné buss och båt ritt.

När du bor på våra lägenheter uthyres i Lissabon, vi ger dig Bus Schedules till och från Lissabon, och andra färdledare information för att göra din vistelse på Apartments bästa möjliga upplevelse.

Go Back   Home   Rental Properties   The Apartments   Holiday Apartments   Business Accommodations   Areas of Interest   Help?